Facebook’s new headquarters

July 27, 2009

With more than 700 employees under their belt, Facebook had San Francisco firm Studio O+A, design them a new office. Here’s an interesting excerpt from architecture blog Otto Otto about the process –  “An advisory board of employees from every department collaborated with the design team on the design process, from space planning to finishes to final move coordination.”

lobby2

crane-table-microkitchen

design-area-2

sawtooth-area

via Otto Otto

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: